ACTIVITATS 2009

NADAL
Com tots els anys hem guarnit la biblioteca per donar-li un sentit fester i ambientar-la per a estos Nadals.
 Els xiquets són molt treballadors i se ho han passat molt be 

DIA DE LA BIBLIOTECA
 El dia 24 d’octubre se celebre el “Dia de la Biblioteca”, per a commemorar esta data Evelyn Garcés ens ha contat el conte de los “Viajes de Gulliver”, per fer-lo més atractiu el va contar acompanyat de diapositives, també vam contar amb la col·laboració de Raül que amb la guitarra va aconseguir donar més emoció a la narració, els xiquets que van vindre se ho van passar d’allò més bé.

TALLER D'ANIMACIÓ A LA LECTURA
Els dies 12, 19 i 26 de maig es va fer un Taller d’Animació a la Lectura, cada dia es feien dos sessions, en total es van fer 6 sessions  per a xiquets de 3 a 7 anys. Marmina va ser la monitora que ho va fer i tots els xiquets que van vindre que van ser un grup numerós s’ho van passar d’alló més be.

DIA DEL LLIBRE
Per celebra el 23 d'abril  "Dia del LLibre" es van fer dos contacontes, un el va fer Evelyn i  un altre dia Felip en va fer un altre

CONTACONTES
 El dia 12 de Febrer, Ebelyn Garcés va contar el conte de "Alí Babá y los cuarenta ladrones" va complementar la narració amb la proyecció de les imatgens del conte, cosa que als xiquets els va agradar molt, com sempre tots els xiquets que van vindre se ho van passar d’allò més bé, ja que als xiquets els encanta que els contes històries.



Comentarios