Contacontes

EVELYN GARCÉS ens va contar el conte de PETER PAN

El passat 30 de març, dissabte de Pasqua, Evelyn Garcés va fer un Contacontes a la Biblioteca.

Evelyn ens va delitar amb el conte de “Peter Pan”, un conte fantàstic de disney que agrada tant a menuts com a grans. El seu marit Raül va ser l'encarregat de donar-li so al conte amb la seua guitarra, donat-li si cal més emoció a la narració i Josep el seu fill, va ser l'encarregat de l'ordinador per a passar les imatges projectades. Cal dir que tots junts fan un gran equip, els xiquets amb ells, s'ho passen d'allò més be, nosaltres sols els podem donar les gràcies per l'atenció que tenen en la nostra Biblioteca.

En acabar el conte Evelyn els va fer unes preguntes per corroborar que havien estat tots atens i a més l'havien comprés i després a ¡¡¡ fer teatre !!!! els xiquets van representar un poc el diàleg d'una xicoteta part del conte. Cal dir que sobren actors, la major part dels xiquets s'animen i volen eixir a actuar.

I ja per acabar l'activitat els xiquets van poder escollir entre dos dibuixos diferents per a pintar-los referents al conte de Peter Pan, un era el vaixell pirata i l'altre campanilla, després vam poder penjar-lo a la biblioteca o endur-se'l a casa, la major part dels xiquets van optar per portar-lo a casa i poder ensenyar-lo als seus pares.

¡¡¡¡ Gràcies a Evelyn i al seu equip, per fer passar una estona diferent i divertida als xiquets i per ajudar en certa manera a la Biblioteca faça una activitat extra !!!!