Dia Internacional dels Museos



Dia Internacional dels Museos (DIM) per reivindicar el seu paper dins dels museus i la seva rellevància com a centres d’informació especialitzats d’accés obert a tots els ciutadans.

Enguany el lema del DIM2016 és «Museus i paisatges culturals». Des de MUSAS València l’han reinterpretat per a crear un mapa interactiu sobre el paisatge cultural de la ciutat de València.

Cada biblioteca ha seleccionat tres punts de la ciutat - un barri, un carrer o una obra d’art - per descobrir nous espais als veïns i visitants i així reivindicar les seves biblioteques com a fonts d'infomació imprescindibles per saber més del paisatge cultural que ens envolta. Cada punt del mapa inclou un xicotet text explicatiu i unes fotos per mostrar-vos l'espai de què vos parlen i una selecció bibliogràfica de tot allò que podeu trobar a les seves biblioteques.

Participen en esta iniciativa les biblioteques dels següents museus: IVAM, Museo Nacional de Cerámica González Martí, Museu de Belles Arts de València, Museu de Prehistòria de València, Museu Valencià d’Etnologia, MUVIM i L’Iber – Museo de los soldaditos de Plomo.

Vos conviden a entrar a visitar el seu blog on trobareu el mapa i tota la informació: http://goo.gl/2Q5IRI