2 D'ABRIL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL



El 2 d'abril se celebra el "Dia Internacional del LLibre Infantil i Juvenil",  amb esta data es commemora el naixement de Han Christian Andersen (Odense, 2 d'abril de 1805, Copenhague1875), famós pels més de 180 contes que va escriure per a xiquets, molt d'ells traduïts a 80 idiomes, alguns adaptats a obres de teatre, i tres d'ells versionats i portats a la pantalla per Disney. 

Per commemorar aquesta data a la biblioteca s'ha fet un concurs "Un conte de Hans Christian Andersen en còmic", que ha consistit a traslladar un conte d'Andersen en còmic.

Els còmics s'han fet dins l'horari de la biblioteca, durant la segona quinzena de març, per a què estigueren acabats per al 2 d'abril.

S'han presentat un total de 18 còmic, entre ells, hem pogut trobar "Al patito feo" "La princesa y el guisante" "El nuevo trage del emperador" "El soldadito de plomo" " La sirenita" "Las zapatillas rojas" i "La princesa del país de los hielos", cadascú ha elegit el seu conte preferit. Als més menuts  se'ls ha contat el conte i els més grans els han llegit per ells mateixos, per a després així poder-los passar a còmic.

L'activitat ha estat ben acollida pels xiquets, han mostrat interés i han estat  motivats per a realitzar-la.

A partir del dia 2 d'abril els còmics han estat exposats, per a ser votats pels usuaris i lectors de la biblioteca .

El dia 10 d'abril, primer dia d'escola, s'ha fet el recompte dels vots, el primer classificat ha obtingut 33 vots, i el segon i el tercer han quedat empatats amb 15 vots cadascú.

Com a premi hi havia un llibre per al primer i segon classificat, i un àlbum de fotos per al tercer . A l'haver un empat en el segon classificat, s'ha fet un sorteig dels premis.

A tots els participants s'ha fet entrega d'un Diploma en agraïment per la seua participació.

Ací teniu unes fotos representatives, encara que a la foto de grup falta prou gent perquè en el moment de fer-la no estaven tots.

                                












ALGUNES FOTOS DE QUANT ESTAN FENT ELS CÓMICS
FOTOS