ACTIVITAT BENVINGUT ESTIU



Ja ens aplega l'estiu, prompte s'acaben les escoles i venen les vacances, ¡BENVINGUT ESTIU!, amb aquest lema hem encapçalat la nostra activitat, que s'ha dut a terme el divendres 31 de maig. 


Amb esta activitat , este any, donem per conclosa  el cicle de promoció i animació lectora que l'AMPA va proposar i que s'ha dut a terme a la Biblioteca al llarg d'este curs.


El conte escollit per ha aquesta activitat ha sigut "El castell de sorra" de Alejandro i Sebastián García Schnetzer, un conte que encara que el tema que treballa és el de la pau i l'amistat, també ens venia bé per al tema que nosaltres treballàvem, l'estiu, les vacances, el temps lliure,... un conte refrescant que alhora que dos xiquets construïxen els seus castells de sorra, ens apareixien crancs, gavines, caragols màgics, un conte que es reflecteix que la rivalitat i les baralles no porten a cap lloc, un conte amb el qual els dos aprendran el valor de l'amistat, que junts i amb unió poden construir millor el seu castell de sorra i passar-ho molt més millor.


Com activitat complementaria al conte, s'ha fet un gran mural per a la paret, recreant un paisatge de mar i platja, els vaixells navegant, els peixos nadant i les gavines volant, tot un món d'activitat baix el sol de l'estiu.


Com activitat individual per a cadascú i que després se'n duen a casa, han pintat en pintura témpera el cel i la mar en un plat de cartó, on han col·locat un vaixell de papiroflèxia navegant, amb un sol redó i una gavina, una bonica activitat en la qual han estat molt ocupats i relaxats.


ALBÚM DE FOTOS DE L'ACTIVITAT

















Comentarios