ACTIVITAT DIA DEL LLIBRE




Com que el 2 d'abril se celebra el "Dia Internacional del llibre Infantil i Juvenil" i el dia 23 El "Dia Internacional del LLibre i el Drets d'autor" l'activitat programada per al divendres 12 d'abril va ser commemorar el Dia del Llibre.

Es va contar el conte "La muntanya de llibres més alta del món" de Rocio Bonilla. El protagonista del conte LLuc, estava convençut que havia nascut per volar. Mirava els avions, els pardals, intentava fabricar-se ales de tota mena, però res semblava funcionar. Per al seu aniversari la seua mare li va regalar un conte i li va explicar que hi havia altres maneres de volar. En Lluc no ho va entendre, però llegint un llibre darrere d'altre, va aconseguir fer una muntanya de llibres, i va endinsar-se a Mons meravellosos, a llocs reials i a llocs fantàstics, llegint, llegint va entendre el que la seua mare li havia volgut dir..."hi havia altres maneres de volar".

Com activitat per complementar el conte van fer un mural per a la paret,  un llibre obert, on de les seues pàgines eixien papallones volant, cadascú dins la papallona podia dibuixar un personatge d'un conte, com en LLuc el protagonista del nostre contehavien de deixar volar la seua imaginació.

També cada xiquet va fer un punt de llibre amb forma de marieta, per poder endur-se-la a casa















ACI PODEU VORE MÉS FOTOS

Comentarios