Concurs Còmic per al Dia del LLibre



Per commemorar el Dia del Llibre, s'ha fet un concurs de "Creació d'un còmic".

Els xiquets participants han seleccionat cadascú el conte que més els ha agradat i l'ha passat a còmic, han hagut de resumir-lo, dibuixar-lo en vinyetes i amb globus i línies han escrit els diàlegs i el text.

S'han presentat un total de 21 treballs, de diferents edats, des de cinc anys fins als onze anys.

Van posar-se a fer-lo per al 2 d'abril "Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil", havien d'estar acabats per a la setmana abans del 23 d'abril "Dia Internacional del Llibre i Drets d'Autor". Han estat exposats una setmana, en la qual els usuaris de la biblioteca han votat a tres dels treballs que més els ha agradat.

Per al Dia del Llibre el dimarts 23, es va fer el recompte de vots i l'entrega dels premis. Per als més grans, s'ha regalat un llibre per als cinc primers classificats, i per als més menuts un detall als quatre primers classificats, a més s'ha fet entrega d'un Diploma a tots els participants en agraïment per la seua participació.

La primera classificada amb 40 vots ha sigut per Amaia Meseguer Jimenez amb el còmic de la Caputxeta Roja. 

La segona ha sigut Meryam Soukhmani, el tercer classificat ha sigut Abdell Benuafa, el quart Bilal Soukhmani i la quinta classificada Sabrin Sadiki.

Els més menuts que han presentat treball han sigut Andrea Meseguer Jimenez, Ione Roca Araque, Abdelrahman Ghafiri, i Pol Albert Gimeno.

Cal agrair a tots la seua participació, sense la seua col·laboració no es podrien dur a terme estes activitats, que ajuden a fomentar la lectura i escriptura, i esperem el pròxim any poder continuar fent activitats d'este tipus.

A les fotos falten participants, hi ha que no van vindre el dia que es va fer la entrega dels premis.








Comentarios